Leverans inom 1-3 dgr – fri frakt över 300 kr!

Ett modernt helfoder.

Recept framtagna av svensk veterinär, kött från frigående djur och en produktion som drivs av solenergi. Helt enkelt ett färskfoder i världsklass. Utan att pruta på etik och miljö.

Frystorkat för resan.

Fortsätt ge färskfoder även när du är på resande fot. Ta med våra frystorkade helfoder eller belöningsgodis på träningen, tävlingen eller förvara i stugan, bilen eller båten.

Utvecklat av svensk veterinär.

Inga stressade djur.

Klimatneutral produktion.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Vilken fantastisk höst vi har haft! Ny dansk champion, köpenhamnsvinnare-17, ny nordisk champion, ny finsk champion samt Bäst i rasen på vår rasspecial! Superfoder ger bra resultat! Tack för bra magar, fina pälsar och gott hull Sund Hundmat!

Catarina, Malmköping

Vår valp blev i lördags BIR VALP samt under söndagen även BIS (Best In Show) VALP 2a! Hon är en go och underbar tjej och äter självklart Sund Hundmat sedan hon började äta fast föda. Tack för bra hundmat på alla sätt! Vi är så nöjda med fodret!

Suzanne, Katrineholm

Testade ert frystorkade belöningsgodis idag när vi var ute och tränade spår. 
Jättesmidiga att ha med i fickan, och lätta att bryta i mindre bitar om man vill. Jag använde dem både som näring i spåret och vid belöning. En ny favorit! Yxzi ger 5 tassar upp av 5 möjliga!

Kattis, Malmö

De frystorkade oxmedaljongerna blev en stor hit hos våra kära Lapermer :D Bra jobbat, Sund Hundmat!

Ida, Trelleborg

Bella 7 år drar 45 gånger sin vikt (1005 kg). Sund hundmat och mycket kärlek fick vagnen att rulla på lördagens Weightpull tävling i Göteborg. Hon älskar maten och sporten. Tack för ett bra foder.

Martin, Malmö

Mina tre flickor (en Pomeranian & två Chihuahua) äter Sund Hundmat (bl a Oxmedaljonger) och mår jättebra! Det märks att maten smälts nästan fullständigt, "avfallsprodukterna" är minimala. Tandsten minskar, de håller formen och vikten bättre, pälsarna är fina och de är pigga & alerta. Magen sköter sig perfekt och magåkommor håller sig borta. Tack för ett bra foder!

Annika, Helsjön

BLOGGINLÄGG

Professorn uttalar sig - torrfoder bakom ökad allergi bland hundar

Professorn uttalar sig - torrfoder bakom ökad allergi bland hundar

Förr var allergier nästan obefintliga - nu är de vanliga hos våra hundar. Professor Agnes Wold menar att torrfoder bär stor del av skulden.

Hundmatens föränderliga karaktär

Hundmatens föränderliga karaktär

Vår hundmat kan variera i utseende, doft och smak från ett paket till ett annat. För oss som är vana vid massproducerade processade livsmedel kan det tyckas konstigt, men det är i själva verket helt normalt. Här nedan förklarar vi varför.

Färskfoder och epilepsi

Färskfoder och epilepsi

Kan färskfoder bli en del av behandlingen mot epilepsi hos våra husdjur?