Leverans inom 1-3 dgr – fri frakt över 300 kr!

VÅRT TEAM

Vi är ett helägt svenskt företag med rötterna i den Skånska myllan. Sedan starten 2011 har vi arbetat för att förbättra hundar och katters hälsa genom en sund, artanpassad föda.

Wiktor Sandecki

Grundare & Leg. veterinär

Wiktor har gedigen erfarenhet av kostrelaterade hälsoproblem hos hundar. Efter veterinärexamen har han arbetat med allt ifrån gatuhundar i Thailand, till svåra sjukdomsfall både på veterinärklinik och som fältveterinär. Han insåg snabbt att de ofta återkommande fallen av mag/tarmproblem, allergier etc, berodde på fel kost, och skapade därför Sund Hundmat som ett hjälpmedel till sina patienter.

Majken Möller

Leg. veterinär

Majken erbjuder medicinsk behandling för husdjur och produktionsdjur i södra Skåne. Hennes utbildning inom traditionell kinesisk veterinärakupunktur komplementerar hennes reguljära veterinärutbildning, och både västerländsk och österländsk vårdfilosofi övervägs och integreras i behandlingarna vid behov. Hon behandlar oftast hästar, kor och hundar, men även katter, kaniner, marsvin, får och liknande.

Bonita Sandecki

Säljstöd

Bonita har mångårig erfarenhet av försäljning och marknadsföring, och var under ett flertal år bl.a. regionchef på Miele. Hon har ett stort intresse för häst och hund, och har länge varit aktiv inom hundsporten i form av spårträning och tävling med familjens energiska schäfertik Saba. Familjens nuvarande hund Solo är en 9-årig Bichon Havanais som tycker om långa promenader med husse eller matte där han får tid att nosa på allt som kommer i hans väg.

Daniel Nyrén

Ekonomi, marknadsföring, web & design

Daniel har en Jur.kand. från Lunds Universitet och har under flera år arbetat som skattejurist på KPMG i Stockholm. Han har även drivit en internet startup i Melbourne, Australien med ansvar för webdesign och programmering. I dag arbetar han tillsammans med Sund Hundmat och ansvarar inte bara för ekonomin, utan även för hur produkterna presenteras i butik och på webben. Daniel svarar gärna på era frågor kring exempelvis pressmaterial, reklam eller trycksaker.