Leverans inom 1-3 dgr – fri frakt över 300 kr!

GÅ MED I VALPKLUBBEN

ANSÖK OM MEDLEMSSKAP

Grattis till din nya familjemedlem!

Att bli med hund är ett av livets stora ögonblick, och starten på ett nytt spännande kapitel i livet. Eftersom vi värnar om hundarnas hälsa, vill vi stötta hundägare som väljer att köpa valp från uppfödare som föder upp sina hundar på våra produkter. På så sätt får hunden en bra start i livet, och bra förutsättningar för ett långt och friskt liv.

Medlemsförmåner

Som medlem i Sund Hundmats Valpklubb får du ta del av olika förmåner som gynnar dig och din hund. Medlemskapet är kostnadsfritt. Du får till exempel:

 Ett gratis startpaket (s.k. Valppaket) till din hund med blandade godsaker och information  • 10% rabatt på alla våra produkter hela första året (gäller ej Granngårdens butiker) • Inbjudan till utbildningsseminarier  • Specialerbjudanden enbart för medlemmar

Medlemsvillkor

För att vara medlem i Sund Hundmats Valpklubb krävs egentligen bara att du har köpt din hund från någon av de uppfödare som är medlemmar i vår Uppfödarklubb. Du kan själv ansöka om medlemsskap här nedan, eller be din uppfödare att göra det åt dig.