Leverans inom 1-3 dgr – fri frakt över 300 kr!

Husdjur och deras hussar/mattar före och efter

Charmiga bilder som visar hur snabbt våra husdjur växer upp

Husdjur och människor delar något alldeles särskilt när de får växa upp tillsammans. Eftersom de har en kortare livslängd, växer hundar, katter och andra husdjur ur sin ungdom relativt snabbt. På bara ett par månader har den där lilla fluffiga charmknutten som snubblade över allt möjligt, lärt sig springa och hoppa över stock och sten. Och efter ytterligare ett par månader, så är dom plötsligt vuxna. Deras växande kroppar och snabba mognad, gör att vi kan se våra egna liv ur ett annat perspektiv. Det hjälper oss även att uppskatta det faktum att de lever sina hela liv vid vår sida som trogna vänner.

Deras kortare livslängd innebär också att våra kära husdjur kommer att ge oss en vacker erfarenhet av både kärlek och förlust. Att se våra barndomsvänner växa till gammal ålder, och sedan gå bort, är en mycket smärtsam upplevelse, men samtidigt en upplysande del av livet. Det kanske inte gäller för grabben med sköldpaddan nedan - även om deras liv är drastiskt kortare i fångenskap, kan ett husdjur som lever i ett helt århundrade nog bli äldre än dess ägare.

Så låt oss fira våra husdjurs korta men men kärleksfulla och meningsfulla liv genom att se på dessa härliga bilder av dom när de växer upp!

5 månaders skillnad (Bild: imgur.com)

10 år emellan (Bild: imgur.com)

Förr och nu (Bild: Okänd)

7 månader emellan (Bild: imgur.com)

17 år emellan (Bild: reddit.com)

6 månader emellan (Bild: imgur.com)

16 år emellan (Bild: dogheirs.com)

14 år emellan (Bild: imgur.com)

Bilden av "Smoke" till höger togs 5 månader efter det att hans husse Donny fann honom under sin tjänsgöring i Afganistan. (Bild: dailymail.co.uk)

6 månader emellan (Bild: reddit.com)

Förr och nu (Bild: imgur.com)

3 månader emellan (Bild: reddit.com)

Då och nu (Bild: reddit.com)

4 år emellan (Bild: imgur.com)

17 år emellan (Bild: reddit.com)

12 år emellan (Bild: imgur.com)

3 år emellan (Bild: imgur.com)

1 år emellan (Bild: imgur.com)

6 månader emellan (Bild: reddit.com)

1 år emellan (Bild: imgur.com)

3 månader emellan (Bild: imgur.com)

10 år emellan (Bild: reddit.com)